Handels- og leveringsbetingelser

Click here to see the English version: “Terms and Conditions


Bestilling

På vinhacker.dk kan du kun bestille varer via vores netbutik. Alle priser er inklusiv moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler på vinhacker.dk indgås aftaler på engelsk. Du modtager en ordrebekræftigelse med en vedhæftet faktura via email, når du har handles hos os. Ved abonnementsbetalinger modtager du ligeledes en faktura, hver gang abonnementet fornys. Du kan altid sende os en email, hvis du ønsker en kopi af din faktura.

Valuta

På vinhacker.dk handler du i danske kroner. Du kan også vælge at se det (afrundede) beløb i Euro. Tilgår du vinhacker.dk fra en geografisk placering udenfor Danmark, vil du sandsynligvis få vist priserne i Euro, men det er altså stadig prisen i danske kroner, der handles i.

Betaling

På vinhacker.dk kan du benytte følgende betalingsmetoder:

  • Visa (ingen gebyrer)
  • Mastercard (ingen gebyrer)
  • American Express (ingen gebyrer)

Ønsker du at betale ved bankoverførsel, bedes du kontakte Vinhacker via email for en særlig aftale.

Betalinger hæves, når ordren afgives

På vinhacker.dk benyttes Stripe som betalingsløsning. Hos Stripe er det ikke muligt at holde kreditkort-betalingerne i mere end 7 dage, og derfor kan vi ikke love, at pengene først trækkes på dit kort, når vinene er afsendt fra vore lager, som det ellers er kutymen i dansk nethandel. Der går typisk 1-4 uger fra at vinbestillingerne kan indgås, til at vinene ankommer i Danmark. Derudover er leveringsintervallerne fra vores lager ud til kunden omkring en måned.

For at imødekomme forsinkelsen mellem betaling og levering, har vi gjort det ekstremt nemt at fortryde sit køb og få sine penge retur. Du kan bede om en refundering her.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 


Medlemskaber

Vinhacker tilbyder medlemskaber til kunder, som ønsker at opnå ekstra fordele, når de handler hos os. Medlemskaberne er betinget af en fast månedlig abonnementsbetaling. Når din indbetaling er modtaget, indsætter vi indenfor 24 timer et tilsvarende beløb på din konto. Beløbet kan bruges på vin og vinsmagninger i vores webshop.

Abonnementsbetalinger

Medlemskaberne er betinget af en fast månedlig abonnementsbetaling. Når du bestiller dit medlemskab, aktiverer du samtidig den månedlige tilbagevendende betaling og giver os ret til at trække et fast beløb på dit betalingskort den 1. i hver måned.

Opsige eller sætte dit abonnement på pause

Du kan til hver en tid opsige eller sætte dit abonnement på pause. Via menuen vælger du “Manage account“, herefter vælger du “Subscriptions” i menuen til venstre. Ud for det relevante abonnement (kaldet subscription) klikker du på “View”. Under “actions” kan du vælge enten “Suspend” (for at sætte dit abonnement på pause) eller “Cancel” (for at opsige dit abonnement og medlemskab). Har du sat dit abonnement på pause, er det også her, du manuelt genoptager betalingerne igen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du foretrækker, at vi manuelt pauser eller opsiger dit abonnement.

Op- eller nedgrade dit abonnement

Ønsker du enten at opgradere eller nedgradere til et nyt medlemskab (til et nyt månedligt beløb), skal du blot købe et nyt medlemskab. Det gamle medlemskab med tilhørende abonnement vil blive erstattet med det samme.

Afregningsdatoer for abonnementsbetalinger

Den faste månedlige afregning gennemføres altid den 1. i hver måned.

 

Betaling og kvittering

Du kan betale dit abonnement med følgende betalingskort: Visa, Mastercard eller American Express

Når betalingen er gennemført, modtager du en e-mail med kvittering for dit køb og en vedhæftet faktura. Du modtager ligeledes en kvittering, hver gang dit abonnement fornys.

Vinhacker ser ikke dine kortoplysninger, når du betaler med dit betalingskort og både de oplysninger du sender gennem vores website samt din betaling foregår via en krypteret forbindelse.

Ønsker du at benytte et nyt betalingskort til den månedlige afregning af dit abonnement (hvis dit gamle kort fx er udløbet), skal du først opsige dit eksisterende abonnement og derefter købe et nyt medlemskab med dit nye betalingskort. Et nyt abonnement vil herefter blive tilknyttet dit medlemskab og den faste månedlige betaling vil automatiske blive trukket på dit nye kort. Evt. forudbetalte midler forbliver på din konto, selvom du opsiger dit abonnement i en periode.

Opsiger du dit abonnement, sletter vi alle de oplysninger, der knytter sig til abonnementet.

Løbende betalinger indtil du opsiger abonnementet

Den månedlige abonnementsbetaling løber som udgangspunkt, indtil du selv opsiger dit abonnement. Det er dermed dit eget ansvar at stoppe betalingerne, hvis du ikke længere ønsker at være medlem.


Levering til døren

Vi leverer vin til døren ca. én gang hver måned. Leveringsdagen afhænger af, hvor i landet du bor.

Prisen for levering er 100 kr.

Vi leverer minimum 6 flasker.

Du bestiller levering her.

 


Fortrydelse, reklamation og tilfredshedsgaranti

Hvis du fortryder dit køb, vil have byttet flasker eller bare ønsker at få dine penge tilbage, er det ikke noget prblem. Du skal blot logge ind i webshoppen og gå til listen over ordrer. Klik på “request refund” og følg de enkle instrukser.


Hvis du vil se vores privatlivpolitik, så klik dig videre her: Privacy Policy