Vinskole på Konsjös: smag 30 vine på en måned

Jeg slår som sagt mine folder hos Konsjös på Frederiksberg for tiden.

Det kan du læse mere om her og her.

For at sparke Frederiksberg i gang efter pandemidvalen og samtidig at vise, hvad den lille ny vinbar har på hjerte, starter vi nu en lille vinskole.

Her er lektioner to gange om ugen. Men bare rolig, det kommer til at føles som ét langt fritkvarter. Her er ingen mødepligt, ingen faste mødetider og ingen lektier. Læreren sætter praksis før teori, og vil han hellere have spørgsmål end svar.

Nå ja, og så er det gratis.

Programmet består af 10 skoledage med hver sit tema. Vi smager 3 vine hver gang. Den dygtige elev vil allerede nu have regnet ud, at vi dermed kommer gennem 30 vine på den måned, skolen er åben.

Her kommer programmet:

For Vinhacker-publikummet er det måske værd at vide, at programmet her samtidig er min vagtplan. Det er måske også fint at vide, at vinene primært kommer fra Vinhacker/Libre.vin, suppleret med Katrina og Steffens sydafrikanske.

Jeg håber, vi ses på…

Konsjös Vinbar
H.C. Ørstedsvej 38
Frederiksberg

/Joachim

Konsjös Vinbar er genåbnet

I marts startede vi et samarbejde med Frederiksberg-caféen Konsjös, som ønskede at udvide med en vinbar. Vi nåede kun lige at komme i gang, før hele landet lukkede ned – og dermed også vores vinbar.

Konsjös Vinbar er nu åben igen.

Vinbaren er udstyret med lige dele vin fra Sydafrika og Europa. Konsjös’ ejere Katrina og Steffen Bjerre importerer selv de afrikanske vine, mens Vinhacker/Libre.vin leverer de europæiske. Alle vinene kan desuden købes med hjem til butikspriser.

Du kan læse meget mere om Konsjös Vinbar i denne korte artikel fra marts måned.

Konsjös Vinbar har åbent onsdag til lørdag indtil midnat, og du kan finde undertegnede i baren to aftener om ugen frem til og med uge 28.

Vi ses i baren :)

Joachim