Kaoskassen live (en reklame med et tilbud)

Kaoskassen - naturvin på abonnementPå torsdag den 1. marts pakker jeg de første eksemplarer af mit nye vinabonnement:

Kaoskassen

En gruppe modige mennesker har betroet mig at mixe dem marts måneds vinøse soundtrack. Det er jeg meget taknemmelig og super stolt over.

Kaoskassen blev ikke sendt afsted med et brag. Ingen pompøs premiere. Ingen fyrværkeri, ingen taler. Bare et tilbud, som syntes at tiltrække rigtig god opmærksomhed hos nogle og komplet ligegyldighed blandt andre. Som sådan noget er.

Nu skal jeg i gang med det rigtige arbejde. Jeg skal overgå forventninger, jeg skal lytte og iagttage, jeg skal måske snakke med nogle dygtige kokke. Jeg skal finde ud af, hvad der virker, og hvad der er overflødigt. Og så skal jeg have flere med på den kaotiske vinvogn, hvor de vine, der ikke passer ind i den industrielle trædemølle, alligevel kan få en plads i det gode selskab: hjemme hos dig og mig.

Det kalder på en reklame.
På et tilbud.
S’gerne!

Jeg vil fremføre Kaoskassen live!

  • Jeg kommer til dig og din flok.
  • I køber to (ens) kaoskasser.
  • Den ene smager vi sammen, den anden beholder I.
  • Jeg præsenterer alle vinene præcis, som jeg ellers ville gøre til en vinsmagning.
  • I kan stille spørgsmål og få svar, men jeg stiller nok også jer nogle spørgsmål.
  • Pris 4-12 deltagere: 2 x Kaoskassen = 2 x 750 = kr. 1.500,-

(13-24 deltagere = 4 x kaoskasser = 3.000,- osv)

I praksis betyder det, at jeg vil lave en vinsmagning for jer. Det eneste, I betaler for, er selve kaoskasserne. Jeg kommer for at sælge jer en idé og for at blive klogere på, hvordan jeg kan sælge idéen fremover. Derfor skal I ikke betale for min tid. Jeg kommer også for at hygge mig og for at give jer en god oplevelse med naturlige vine, og derfor er der ikke den store forskel på denne og mine sædvanlige smagninger.

Bestil “Kaoskassen Live” senest 31. marts.

Skriv til joachim@vinhacker.dk